Kigyulladt az autó motortere

2020. július 31. 07:56

Égett egy autó motortere tegnap délelőtt Debrecen egyik legforgalmasabb útján.

A személyautó a Böszörményi úton, a tűzoltó laktanyához közel kapott lángra. A debreceni hivatásos tűzoltók vízsugárral fékezték meg a lángokat. Az oltás idejére a Hajdúböszörmény irányába tartó két forgalmi sáv le volt zárva. 

Hajdúszoboszlón, a Nyugati soron egy földkotró munkagép motortere égett, amit az ott dolgozók a tűzoltók kiérkezéséig porral oltóval eloltottak. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet és egy vízsugárral az utómunkálatokat végezték el. 

Létavértesen a Víztorony utcában egy lakóépület végéhez épített két, egyenként négy négyzetméteres melléképület égett. A tűz átterjedt a lakóház  tetőszerkezetére is. A létavértesi önkormányzati tűzoltók két vízsugárral akadályozták meg a tűz továbbterjedését, és eloltották a lángokat. 

Csütörtökön este Debrecenben a Nyugati utcában egy négy lakásos társasház lakásának egy szobájában a padló leszakadt a pincébe. A lakásban tartózkodó két felnőtt és egy gyermek lakosságvédelmi intézkedés keretében átmenetileg rokonokhoz költözött. 

 

Fotó: Debreceni HTP