Tartalomjegyzék

Műszaki mentés szerdán

2020. június 25.

A debreceni, a hajdúböszörményi és a hajdúnánási hivatásos tűzoltókat riasztották szerdán.

A debreceni hivatásos tűzoltókat szerda reggel egy nyolc méteres fűzfához riasztották Debrecenbe, a Sárga dűlőbe. A kisvasút sínére dőlt, ezért a tűzoltók motoros láncfűrésszel kivágták a fát.

Hajdúböszörményben, a Deák Ferenc utcában egy faág lehasadt, ezért a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók dugólétrán keresztül kézifűrésszel eltávolították az ágat.

Háztetőre szakadt egy faág Bocskaikertben, a Bodai úton. A debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották, ők szüntették meg a veszélyhelyzetet.

Egy tizenöt méteres tölgyfa gyökerestől kidőlt és a gyalogos forgalmat akadályozta tegnap délelőtt Debrecenben, a Nagyerdei körúton. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói összedarabolták a nagy fát, majd a mellett lévő megdőlt másik tölgyet is eltávolították.

Egy nyárfa egyik ága lehasadt Debrecenben, a Sámsoni úton. Az egységek gépezetes tolólétrán át motoros láncfűrésszel vágták le az ágat.

Hajdúdorogon, a Csalogány utcában egy szigetelés nélküli légvezetékhez ért hozzá három faág. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók mentőkötél segítségével elhúzták az ágakat, majd levágták azokat.

Délután két akácfa megdőlt villanyvezetéket veszélyeztetett a debreceni Jáger utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók gépezetes tolólétrán át motoros láncfűrésszel dolgoztak.