Tűz volt egy hodályban

2020. május 26. 10:38

Hatalmas lángokkal égett egy istálló hétfő délután Debrecenben. Előtte pedig műszaki beavatkozásra vonultak az egységek.

Szalagkorlátnak ütközött egy kamion vasárnapról hétfőre virradó hajnalban az M35-ös autópályán, Hajdúböszörmény közelében. Az ütközés következtében a jármű üzemanyag tartálya megsérült, melynek következtében üzemanyag került az útra. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a járműveket átvizsgálták és áramtalanították. A közút munkatársai az üzemanyagot felitatták.

Leszakadt egy faág tegnap hajnalban Debrecenben, a Kossuth utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész segítségével távolították el az ágat.
 
Két személygépkocsi ütközött össze hétfőn reggel a 4-es számú főúton Debrecen közelében. A debreceni hivatásos tűzoltók mindkét járművet áramtalanították. A balesetben ketten voltak érintettek, aki közül a mentőszolgálat egy embert kórházba szállított.

Munkagép vágott át egy gázvezetéket tegnap délelőtt Debrecenben, az Egyetem téren. A debreceni hivatásos tűzoltók a helyszínt ötven méter sugarú körben lezárták. A gázszolgáltató munkatársai a sérült vezetéket kiszakaszolták, így a veszélyhelyzetet megszüntették. A beavatkozást a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. Az eset a lakossági szolgáltatásban kiesést nem okozott.

Kigyulladt egy háromszáz négyzetméteres nádfedelű istálló teteje tegnap kora délután Debrecenben, a Külső Létai úton. A debreceni hivatásos tűzoltók nagy erőkkel vonultak a helyszínre, ahol négy vízsugárral és kéziszerszámokkal a tüzet körülhatárolták, majd eloltották. Az egységek az épületből kihoztak három gázpalackot, amelyek nem robbantak fel. A hodályban tárolt kerti és háztartási tárgyak azonban a tűzben megsemmisültek. A beavatkozást a Hajdú-Bihar megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította.

Fotó: Debreceni HTP, KMSZ