Tartalomjegyzék

Tűz volt tegnap is

2020. április 09.

Több tűz miatt is vonulni kellett az egységeknek szerdán. A pár száz négyzetméteres avartüzek mellett több hektárt érintő területek is lángra kaptak tegnap.

Fakerítés égett tegnap délelőtt Nyíradonyban, a Wesselényi utcában. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral fékezték meg a lángokat.

Szerda reggel Biharnagybajom és Püspökladány között egy távközlő oszlop gyulladt ki. A püspökladányi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat. Ötszáz négyzetméteren égett a száraz gaz Mikepércsen, a Bodóháza kertben. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal végezték az oltást. Hajdúszoboszlón, a Köteles úton foltokban a nádas égett, a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal avatkoztak be. Két hektáron lángolt egy nyárfa erdő aljnövényzete Balkányban, az Újhelyi tanyánál. A szakolyi önkormányzati és a nyíradonyi hivatásos tűzoltók vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet. Kétezer négyzetméteren foltokban égett az avar Hajdúböszörményben, a Nagy-bocskai szőlőben. A hajdúböszörményi egység avatkozott be. Este Kabán, a Hajnal utcában kétszáz négyzetméteren égett a nádas. A püspökladányi hivatásos és a kabai önkéntes tűzoltók vízsugárral és kéziszerszámokkal  oltották el a lángokat.
 

Fotó: Debreceni HTP, Hajdúszoboszlói KÖ, Nyíradonyi KÖ, Hajdúböszörményi KÖ