Az elmúlt nap eseményei

2020. április 02. 10:58

Baleset volt tegnap Balmazújvároson. Debrecenben kuka tűz, napközben pedig számos avar és nádastűzhöz riasztották az egységeket.

Szerda kora reggel egy teherautó és egy személyautó ütközött össze a balmazújvárosi Nádudvari utcában. A balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók átvizsgálták a járműveket, majd áramtalanították azokat. Ezzel egy időben a személyautó ajtaját a tűzoltók kézi erővel kifeszítették. A mentőszolgálat a helyszínről két embert kórházba szállított.

Szerda délben vágástéri hulladék és egy akácerdő aljnövényzete lángolt Nyírmártonfalva külterületén. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal és vízsugárral dolgoztak. Nyíradony-Aradványpuszta külterületén egy hektáros területen égett az avar. A nyíradonyi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be. Derecske külterületén a csatorna parton ötszáz négyzetméteren az avar lángolt. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet. Kedd délután Kabán a 4-es számú főúton egy két hektáros területen a nádas égett. A kabai önkéntes egység mellett a püspökladányi és a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók vonultak. A tüzet két vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg.

Egy hatvan literes hulladéktároló égett a debreceni Erzsébet utcában tegnap. A debreceni hivatásos tűzoltók vonultak, majd egy vízsugárral eloltották a tüzet.
 

Fotó: Balmazújvárosi ÖTP, Nyíradonyi KÖ