Tartalomjegyzék

Az elmúlt nap eseményei

2020. április 02.

Baleset volt tegnap Balmazújvároson. Debrecenben kuka tűz, napközben pedig számos avar és nádastűzhöz riasztották az egységeket.

Szerda kora reggel egy teherautó és egy személyautó ütközött össze a balmazújvárosi Nádudvari utcában. A balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók átvizsgálták a járműveket, majd áramtalanították azokat. Ezzel egy időben a személyautó ajtaját a tűzoltók kézi erővel kifeszítették. A mentőszolgálat a helyszínről két embert kórházba szállított.

Szerda délben vágástéri hulladék és egy akácerdő aljnövényzete lángolt Nyírmártonfalva külterületén. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal és vízsugárral dolgoztak. Nyíradony-Aradványpuszta külterületén egy hektáros területen égett az avar. A nyíradonyi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be. Derecske külterületén a csatorna parton ötszáz négyzetméteren az avar lángolt. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet. Kedd délután Kabán a 4-es számú főúton egy két hektáros területen a nádas égett. A kabai önkéntes egység mellett a püspökladányi és a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók vonultak. A tüzet két vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg.

Egy hatvan literes hulladéktároló égett a debreceni Erzsébet utcában tegnap. A debreceni hivatásos tűzoltók vonultak, majd egy vízsugárral eloltották a tüzet.
 

Fotó: Balmazújvárosi ÖTP, Nyíradonyi KÖ