Március 26-án történt események

2020. március 27. 08:49

Fatároló égett Hajdúsámsonban, később Debrecenben kémény, és fa miatt vonultak az egységek, valamint szabadtéri tüzet is oltaniuk a tűzoltóknak.

Egy tűzifa tároló égett tegnap teljes terjedelmében Hajdúsámsonban, az Árpád utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet.

Egy családi ház tetőterében a kémény tisztítónyílásából a parázs kihullott, használati tárgyak gyulladtak meg tegnap délben a Debrecenben, a Szablya utcában. A lángokat az ott lakók eloltották, így a debreceni hivatásos tűzoltók a kémény átvizsgálását és az utómunkálatokat végezték el.

Szabadtéri tüzekhez is riasztották az egységeket Hajdú-Bihar megyébe. Bedőn, a Zrinyi utcában égett a száraz avar. Vámospércsen, a Róna telepen bozótosban keletkezett tűz. Hajdúhadházon, a Diófa utcában, később pedig az Irinyi József utcában csaptak fel a lángok. Délután Hajdúböszörményben, majd Berettyóújfalu külterületén avatkoztak be a tűzoltók.

Egy nagyméretű juharfa veszélyesen megdőlt a debreceni Epreskert utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók gépezetes tolólétrán keresztül motoros láncfűrésszel vágták ki a fát.

Kéményben a korom izzott este Hajdúhadházon, a Dorogiás utcában. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal távolították el az izzó részeket.
 

Fotó: Debreceni HTP, Hajdúböszörményi KÖ, Nyíradonyi KÖ