Tartalomjegyzék

Ez történt tegnap

2020. március 20.

Melléképület gyulladt ki Hajdúböszörményben, a 47-es napraforgó szóródott az útra, Debrecenben fa dőlt meg, de szabadtéri tüzek miatt is vonultak a tűzoltók csütörtökön is.

Tizenöt méteres fa veszélyesen megdőlt tegnap délelőtt Debrecenben, a Pallagi úton. A debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel levágták az ágat.

Szabadtéri tűz miatt vonultak tegnap az egységek Földes külterületére, később a debreceni Almáskert utca végébe, majd Hajdúböszörménybe, a Nagy-Bocskai szőlőbe. Több száz négyzetméteren lángolt a száraz gaz. A tűzoltók minden esetben sikeresen megfékezték a lángokat, így nagy kár nem keletkezett.

Csütörtök délben egy terményszállító teherautóról nagy mennyiségű napraforgó szóródott az úttestre Berettyóújfalu külterületén. A  47-es számú főút balesetveszélyes lett. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók a közútkezelőkkel közösen vízsugárral és kéziszerszámokkal tisztították meg az utat.

Késő este kigyulladt egy melléképület Hajdúböszörményben, a Dr. Molnár István utcában. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet. Az eset során nem sérült meg senki.