Szerdán történtek

2020. február 20. 10:28

Tetőről segítettek le egy embert a püspökladányi hivatásos tűzoltók, Monostorpályiban egy villanybojler gyulladt ki. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók több kisebb avartüzet oltottak el.

Debrecenben, a Szeklice utcában egy tíz méter magas akácfa egy másik fára borult, a közúti forgalmat veszélyeztette. A debreceni hivatásos tűzoltók gépezetes tolólétrán keresztül motoros láncfűrésszel avatkoztak be.

Tegnap délelőtt tetőjavítás céljából felmászott egy ember Püspökladányban, a Kisfaludy utcában egy családi ház tetőjére. Lejönni azonban már nem tudott. A püspökladányi hivatásos tűzoltó kihúzós létrán át, mentőkötél segítségével hozták le a férfit.

Szerda délelőtt Monostorpályiban, a Vasvári Pál utcában egy családi ház fürdőszobájában egy villanybojler kigyulladt. A létavértesi önkormányzati és debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat. A helyszínre a mentőszolgálat is érkezett, az ott élőt kórházba szállította.

Hajdúböszörményben, a Nagy-Bocskai szőlő dűlőben két helyszínen is volt tűz tegnap. Először háromszáz négyzetméteres terület kellett eloltani a hajdúböszörményi egységnek, majd később húsz négyzetméteren égett a gaz. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal oltották fékezték meg a lángokat.

Kaba külterületén a 4802-es számú közút mellett a nádas égett háromszáz méter hosszan. A kabai önkéntes tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.