Elmúlt 24 órában történt

2020. február 11. 11:35

A szeles idő miatti beavatkozások mellett Komádi külterületén a nádas égett tegnap. A debreceni Csapó utcában három autó ütközött össze.

Hétfő délelőtt Hajdúböszörményben, a Kossuth Lajos utcában egy épület tetején lévő antenna ketté tört, a gyalogos forgalmat veszélyeztette. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal avatkoztak be.

Komádi külterületén az árok parton ötszáz négyzetméteren a nádas égett. A komádi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Fülöp és Bánháza között egy oszlop az út felé megdőlt. A telefonvezetéket tartó oszlop a közlekedést akadályozta, veszélyeztette. A nyíradonyi hivatásos tűzoltókat riasztották.

Debrecen-Nagymacson, a Kastélykert utcában egy tizenöt méteres fa kettéhasadt. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói létrán át motoros láncfűrésszel avatkoztak be.

Délután Debrecenben, a Kondoroskert utcában egy fűzfa ága fennakadt a magasban, amit a debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel eltávolítottak.

Hajdúszoboszlón, a Rákóczi utcában egy épületen a lemeztető egy darabja felszakadt. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók és a debreceni magasból mentő szer vonult a helyszínre. A tűzoltók a lemeztetőt eltávolították.

Hétfő délután Debrecenben, a Csapó utcában két autó ütközött össze, majd egy parkoló autóba is belehajtottak. A debreceni hivatásos tűzoltók elvégezték az áramtalanítást. A mentőszolgálat három embert kórházba szállított.

Este egy családi ház tetején körülbelül ötven cserepet megbontott a szél Komádiban, a Kiserdő utcában. A komádi önkormányzati tűzoltók dugólétrán keresztül a cserepeket visszahelyezték.

Fotó: Debreceni HTP, Hajdúszoboszlói KÖ, Hajdúböszörményi KÖ