A balmazújvárosi és a debreceni tűzoltók közösen oltottak tegnap

2018. január 19. 08:23

Debrecenben egy családi ház tetőgerendájánál az elektromos mérőóra szekrény kapott lángra. Ötven négyzetméteres melléképületben keletkezett tűz Balmazújvároson, kora este pedig a Nagyhát tanyán egy fa szerkezetű épület teljes terjedelmében lángolt.

Tegnap délelőtt Debrecenben, a Bayk András kertben egy családi ház tetőgerendájánál az elektromos mérőóra szekrény kapott lángra. A debreceni hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt az ott élő idős ember a tűz oltását megkezdte. A tűzoltók egy vízsugárral az utómunkálatokat végezték el. Az épület tetőszerkezete nem károsodott a tűzben, így a ház lakható maradt. Az eset során nem sérült meg senki.

Ötven négyzetméteres melléképületben keletkezett tűz Balmazújvároson, a Fazekas Mihály utcában csütörtök kora délután. Az épület kazánházként működött, a benne tárolt tűzifára és háztartási eszközökre is átterjedtek a lángok. Az oltást a balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók végezték. A tűz miatt jelentős anyagi kár keletkezett.

Családi ház udvarán Balmazújvároson, a Nagyhát tanyán kilenc négyzetméteres fa szerkezetű, hullámpala fedésű épület és a benne található tárgyak teljes terjedelmében lángoltak tegnap kora este. A balmazújvárosi önkormányzati és a debreceni hivatásos tűzoltók több vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet. Az eset során nem sérült meg senki.

Fotó: Debreceni HTP, Balmazújvárosi ÖTP