Tegnap történt

2024. július 25. 14:04

Többségében műszaki mentések miatt riasztották a tűzoltókat.

Két autó ütközött össze Debrecenben, a Sámsoni út közelében, szerdán. A debreceni hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A mentőszolgálat egy embert kórházba szállított. 

Fűzfa tört ketté Hajdúdorogon, a Lókert tanyán. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel távolították el a fát.

Húsz négyzetméteren az avar és egy fatuskó égett tegnap a debreceni Hintós utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották a lángokat. 

Két ág szakadt le Debrecenben, a Kassai úton. A város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik kézi erővel távolították el a faágakat.

Trágyacsomó izzott Nádudvaron, a Damjanich utcában. A püspökladányi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be.

Egy ecetfa húsz méteres ága hasadt le és a gyalogosforgalmat veszélyeztette Hajdúnánáson, a Dorogi utcában. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel vágták le az ágat.Az úttestre dőlt egy fa és a forgalmat akadályozta a debreceni Külső Létai út végében. A debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel vágták le az ágat.

Debrecenben, a Külső vásártéren egy ötven literes kuka égett. A debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy vízsugárral oltották el a lángokat.  

Lesodródott az útról egy autó Bocskaikert közelében, szerdán. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították a járművet. A mentőszolgálat az autó vezetőjét kórházba szállította.

Komádiban, a Szent István útja és a Fő utca kereszteződésében egy nagy méretű faág az úttestre szakadt, a forgalmat akadályozta. A komádi önkormányzati tűzoltók motoros láncfűrésszel vágták le az ágat.