Így indult a hét

2023. január 17. 10:41

Hétfőn több közúti balesethez is riasztották a tűzoltókat.

Hétfő hajnalban Kabánál egy autó egy üzemen kívüli villanyoszlopnak ütközött. A püspökladányi hivatásos és a kabai önkéntes tűzoltók vonultak. Az egységek áramtalanították az autót és a kidőlt villanyoszlopot eltávolították. A mentőszolgálat a jármű vezetőjét és utasát a kórházba szállította.

Hétfő reggel Hajdúsámson közelében egy autó a körforgalomnál az árokba csapódott és a tetején állt meg. A debreceni hivatásos tűzoltók vizsgálták át a járművet és áramtalanították azt.

Egy tizennyolc méter magas fa egyik ága fennakadt a magasban Debrecenben, az Ifjúság utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók kihúzós létrán át kötél segítségével távolították el az ágat.

Hétfő délelőtt egy autó és egy kisteherautó ütközött össze Balmazújvároson, a Veres Péter utcában. A balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók átvizsgálták a járműveket és áramtalanították azokat. A  mentőszolgálat a személyautó vezetőjét kórházba szállította.

Hétfőn késő este riasztották a debreceni hivatásos tűzoltókat Debrecen közelébe, a 47-es számú főútra. Egy autó árokba hajtott. A sofőrt a tűzoltók emelték ki, majd átadták a mentőszolgálat, akik őt a kórházba szállították.