Kigyulladt egy tároló épület Hajdúnánáson kedden

2022. augusztus 10. 07:50

Teljes terjedelmében égett egy húsz négyzetméteres tároló épület kedden a déli órákban Hajdúnánáson a Lorántffy utcában. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet.

Úttestre dőlt egy fa Hajdúböszörményben az Erdélyi utcában kedden kora hajnalban. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók láncfűrésszel avatkoztak be.

Hajdúnánáson a Fürdő utcában volt szükség a város hivatásos tűzoltóinak beavatkozására, itt egy nyárfa ága hasadt le.

Villanyoszlop vezetékébe akadt egy gólya  kedden délelőtt Monostorpályiban az Ady Endre utcában. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók vonultak, akik gépezetes tolólétrán keresztül az áramszolgáltató és a Hortobágyi Nemzeti Park szakembereinek közreműködésével kiszabadították a fejjel lefelé lógó állatot, aki továbbrepült.

Egy tizenkét méteres fa ága lehasadt tegnap délelőtt Debrecenben a Bercsényi Miklós utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók dugólétrán keresztül láncfűrész segítségével avatkoztak be a lehasadt faág eltávolításra.

Mintegy harminc mázsa faforgács izzott tegnap kora délután Derecskén a Nyúl utcában. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be.