Három közúti balesethez is vonultak a tűzoltók hétfőn

2021. október 26. 07:59

Leszakadt egy teherautó vontatmánya hétfőn reggel a 33-as számú főúton Nagyhegyes közelében.

A helyszínre a balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók vonultak, akik helyszínt biztosították, majd a forgalmi akadályt megszüntették. A beavatkozás idején félpályás útzár volt érvényben.

Meghasadt egy fa törzse tegnap reggel Debrecenben a Rigó utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel távolították el a gyalogos- és gépjármű forgalmat is veszélyeztető növényt.

Két személygépkocsi ütközött össze tegnap délelőtt Debrecenben, a Vágóhíd utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket.

Ezerötszáz négyzetméteres területen égett az avar hétfőn délután a 4-es számú főút mellett Püspökladány közelében. A püspökladányi hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével eloltották a tüzet.

Lovaskocsi ütközött össze egy személygépkocsival hétfőn a kora esti órákban Hajdúnánáson a Nyíregyházi utcában. Az ütközés következtében a személygépkocsi és a lovaskocsi is felborult. A ló az autó alá szorult. A helyszínre a hajdúnánási hivatásos tűzoltók vonultak, akik a jármű kerekeire állítását követően elvégezték az áramtalanítást. A mentőszolgálat egy embert kórházba szállított. Az állat szerencsésen túlélte a balesetet.