Ismét tűzesetek

2021. augusztus 04. 09:04

A műszaki beavatkozások után ismét a tűzoltás jellemezte a keddi napot.

Még kedden is folytatták a károk felszámolását a tűzoltók Hajdú-Bihar megyében. Nyírbéltekre, Hajdúnánásra, Balmazújvárosra és Létavértesre vonultak az egységek faágakat eltávolítani.

Két autó ütközött össze Hajdúböszörményben, a Nánási és Hunyadi utca kereszteződésében. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket.

Négy autó ütközött össze Debrecen közelében a 4-es számú főúton tegnap délelőtt. A debreceni hivatásos tűzoltók vonultak, akik átvizsgálták a járművet és áramtalanították azokat. A mentőszolgálat három embert szállított kórházba.

Hencidán, a Jókai utcában két hektáron égett az avar és a gaz, kedd délután. A tűz egy nyolcvan négyzetméteres lucernabála-tárolóra is átterjedt. A tűzhöz a berettyóújfalui hivatásos tűzoltókat riasztották, akik két vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.

Létavértes és Újléta között kétezer négyzetméteren égett a gaz. Pajtákat és nyárfaerdőt veszélyeztettek a lángok. A létavértesi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a tüzet.

Száz négyzetméteren égett az avar és a gaz Hajdúhadházon, az Árpád utcában. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották a tüzet.

Este Hajdúszováton, az Arany János utca végében is a gaz égett száz négyzetméteren. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be.