Szeles idő és két közúti baleset

2021. június 15. 08:13

Kerítésre borult egy nyírfa tegnap délelőtt Püspökladányban, a Kossuth utcában. A püspökladányi hivatásos tűzoltók kivágták az elkorhadt fát.

Fennakadt a fán egy cserép hétfőn délelőtt Debrecenben a Vígkedvű Mihály utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók kézi erővel eltávolították a 15 méteres magasságban levő tetőcserepet.

Villanyvezetékre szakadt egy faág kedden délelőtt Debrecenben a Komlóssy utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók gépezetes tolólétra segítségével, motoros láncfűrésszel eltávolították a veszélyes növényrészt.

A Tornay István utcában egy leszakadt egy faág adott munkát  debreceni hivatásos tűzoltóknak. A Szepességi utcában pedig több faág is veszélyeztette a gyalogos és közúti forgalmat hétfőn kora délután. A debreceni hivatásos tűzoltók gépezetes tolólétrán, motoros láncfűrész segítségével szüntették meg a veszélyt.

Úttestre borult egy kiszáradt akácfa hétfőn délután Hajdúhadházon a 3507 számú főút mellett. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével eltávolították a fát.

Árokba hajtott egy kisbusz tegnap délután Földes határában a 42-es számú főúton. A helyszínre a püspökladányi hivatásos tűzoltók vonultak, akik átvizsgálták és áramtalanították a járművet. 

Két személygépkocsi ütközött össze Debrecenben a Martonfalvi és a Komlóssy utca kereszteződésében tegnap kora este. A debreceni hivatásos tűzoltók a járműveket átvizsgálták és áramtalanították. Az autókban hárman utaztak, közülük egy embert kórházba szállított a mentőszolgálat.

Fotó: Debreceni HTP; Püspökladányi HTP