Tűzesetek

2020. szeptember 25. 10:23

Tegnap tüzekhez riasztották az egységeket. Tiszalökön lakástűz, Debrecenben, Bagaméren, Konyáron pedig szabadtéri tűz miatt vonultak.

Csütörtök délelőtt egy lakóházban berendezési tárgyak égtek Tiszalökön, a Nyírfa utcában. A tiszavasvári önkormányzati és a hajdúnánási hivatásos tűzoltók egy vízsugárral végezték el a tűzoltást.

Száraz gaz égett foltokban délelőtt Debrecenben, a Kishegyesi úton. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltottál el a tűzet.

Délután Bagaméren, a Petőfi Sándor utcában ezer négyzetméteren az akácos aljnövényzet égett. A létavértesi önkormányzati és a debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.

Egy hektáron égett az avar Konyár külterületén, a lángok kukoricatáblát veszélyeztettek. A tűz keletkezésekor egy ember a helyszínen volt, ő megsérült, ezért a mentőszolgálat a kórházba szállította. A berettyóújfalui hivatásos és a konyári önkéntes tűzoltókat riasztották, akik egy vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a tűz tovább terjedését.

Fotó: Berettyóújfalui HTP, Debreceni HTP