Kidőlt fa miatt keletkezett tűz

2020. március 31. 08:56

Egy faág hasadt le Debrecenben, Nyírmártonfalván pedig egy nyárfa szakított le egy vezetéket, ami miatt tűz is keletkezett. Szabadtéri tűz is volt Nádudvaron, Hajdúszováton, és Hosszúpályiban.

Egy faág lehasadt tegnap délelőtt Debrecenben, a Szenczi Molnár Albert utcában. A közúti forgalmat veszélyeztette, ezért a debreceni hivatásos tűzoltók dugólétrán át kéziszerszámokkal levágták a faágat.

Egy nyárfa villanyvezetékre dőlt Nyírmártonfalván, a Zugó úton. A leszakadt vezeték meggyújtotta a száraz avart. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók kiérkezésére az önkormányzat dolgozói a tüzet eloltották. A tűzoltók az áramtalanítás után a fát motoros láncfűrésszel kivágták.

Hétfő délután Nádudvar külterületén keletkezett tűz, a csatornaparton a nádas égett. A püspökladányi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el az egy hektáros területet. Hajdúszováton, a Szabadság utca végében lángolt a nádas nyolcszáz négyzetméteren. A debreceni és a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltókat riasztották, akik kéziszerszámokkal és egy vízsugárral fékezték meg a tüzet. Hosszúpályiban, a Nyár utcában egy üres telken volt tűz tegnap. A létavértesi önkormányzati tűzoltók oltották el a lángokat.

Fotó: Nyíradonyi KÖ, Püspökladányi HTP