Tegnap több árokba csúszott jármű és tűz is volt

2020. február 14. 08:09

Lesodródott autók, és több melléképület tűz volt a megyében február 13-án.

Reggel Nagyhegyes közelében a 33-as számú főúton egy autó árokba sodródott. A balmazújvárosi önkormányzati és a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók mellett a Hajdú-Bihar megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is vonult. Az egységek átvizsgálták a járművet, majd a sérültet a mentőszolgálattal közösen kimentették a roncsból.

Hajdúdorog és Hajdúvid között egy autó az árokba csúszott. A hajdúnánási és a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók elvégezték a jármű áramtalanítását. Az autó utasai nem sérültek meg.

Hajdúböszörmény és Hajdúvid között is autó csúszott az árokba. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet. Személyi sérülés nem történt.

Nádudvaron, a Ladányi utcában egy ötven négyzetméteres fa szerkezetű hullámpala fedésű melléképület égett teljes terjedelmében. A püspökladányi hivatásos tűzoltók vonultak két gépjárműfecskendővel. Az egységek egy-egy vízsugárral oltották el a lángokat.

Délelőtt Debrecenben, a Kertváros utcában egy veszélyes faág leszakadt, a debreceni tűzoltók gépezetes tolólétrán keresztül távolították el az ágat.
 
Hulladéktömörítő gép égett egy telephelyen Debrecenben, a Vértesi úton. A debreceni hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották a tüzet. Jelentős anyagi kár keletkezett.

Délután egy nyolc méteres faág veszélyeztette a gyalogos forgalmat Debrecenben, a Gázvezeték utcában. A faágat eltávolították a debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész segítségével.

Délután Hajdúdorogon, a Dózsa György utcában egy ötven négyzetméteres melléképület kazánháza és tetőszerkezete égett. A hajdúnánási és a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik két vízsugárral fékezték meg a lángokat.

Fotó: Debreceni HTP, Balmazújvárosi ÖTP, Hajdúnánási HTP, Püspökladányi HTP, Hajdúböszörményi KÖ