Tűzhöz riasztották az egységeket tegnap

2020. február 13. 09:47

Tűz volt Zsákán, Debrecenben és Hosszúpályiban is szerdán.

Szerda hajnalban Zsákán, a Bessenyei György utcában egy családi ház pincéjében kazán mellett lévő tűzifa és papír égett. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a  tüzet.

Egy nagyméretű fa egyik ága lehasadt és gyalogos forgalmat veszélyeztette Berettyóújfaluban, a Ady Endre utcában. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal távolították el fát.

Debrecenben, a Kanális utcában a csatorna parton a száraz fű égett. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották le a lángokat.

Száraz fű égett Debrecenben, a Egyletkert utca végében. Egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet a debreceni hivatásos tűzoltók.

Debrecenben, a Kosztolányi Dezső utcában egy nagyméretű fa egyik ága lehasadt, a gyalogos forgalmat veszélyeztette. A debreceni hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal avatkoztak be.

Tegnap késő délután Hosszúpályiban, a Halom utcában az avar égett. A létvértesi önkormányzati és debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet.

Fotó: Debreceni HTP, Berettyóújfalui HTP