Az elmúlt nap eseményei röviden

2020. január 21. 08:05

A műszaki beavatkozások mellett tűzoltás is volt a megyében.

Püspökladányban, a Honvéd utcában egy óvoda udvarán egy nyírfa ága lehasadt, a gyerekeket veszélyeztette. A püspökladányi hivatásos tűzoltók létrán át levágták a faágat.

Az áramszolgáltató egyik légvezetékére egy nagy fa ága leszakadt Komádiban, a Köztársaság útján. A komádi önkormányzati tűzoltók motoros láncfűrésszel távolították el a faágat.

Debrecenben, a Pesti úton épület tetejéről lehulló cserép veszélyeztette a gyalogos forgalmat tegnap délután. A debreceni hivatásos tűzoltók kihúzós létrán át a meglazult cserepeket eltávolították.

Családi ház kéményében a korom izzott Nyíradonyban, a Deák Ferenc utcában. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal kitisztították a kéményt. A ház fűthető maradt.

Este Hencidán, a Damjanich utcában egy félig lebontott, lakatlan épület tűzfalán a nádszövet égett. Riasztották a berettyóújfalui hivatásos tűzoltókat, az egység egy vízsugárral oltotta el a tüzet.

Debrecenben, a Miklós utcában egy vendéglő falának és lépcsőjének csapódott egy autó. A debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották, akik átvizsgálták a járművet és áramtalanították azt. Három embert a mentőszolgálat kórházba szállított.

Fotó: Debreceni HTP, Berettyóújfalui HTP