Tűzesetek és közúti balesetek miatt is riasztották kedden a megye tűzoltóit

2020. január 15. 08:31

Két autó ütközött össze tegnap hajnalban Berettyószentmárton és Mezősas között. Összesen négyen ültek a két járműben, őket a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal és feszítő-vágó berendezéssel szabadították ki a roncsokból.

Két autó ütközött össze tegnap hajnalban Berettyószentmárton és Mezősas között. Összesen négyen ültek a két járműben, őket a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal és feszítő-vágó berendezéssel szabadították ki a roncsokból. A mentőszolgálat a sérülteket kórházba szállította.

Nagyrábé külterületén egy autó az árokba borult tegnap reggel. A püspökladányi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik átvizsgálták a járművet, majd áramtalanították azt. A balesetben nem sérült meg senki.

Egy lakóház égett teljes terjedelmében Nyíradonyban, a Hajnal utcában. A nyíradonyi hivatásos és a szakolyi önkormányzati tűzoltók vonultak. Kéziszerszámokkal és egy vízsugárral oltották el a tüzet.

Egy családi ház födémszerkezete gyulladt ki tegnap délután Konyáron, a Temető utcában. A tüzet két vízsugárral és kéziszerszámokkal a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók oltották el. Az eset során nem sérült meg senki.

Négy személyautó ütközött össze Hajdúböszörményben, a Újfehértói utcában. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, a mentőszolgálat három embert kórházba szállított.

Püspökladány külterületén a 4-es számú főúton egy autó és egy kamion ütközött össze. A város hivatásos tűzoltói átvizsgálták és áramtalanították a járműveket. A mentőszolgálat a személyautó vezetőjét kórházba szállította.

Tűz keletkezett egy családi ház egyik szobájában kedd délután Balmazújvároson, a Bem József utcában. Cserépkályhán szárított ruhák gyulladtak meg. Az ott lakók az égő ruhákat a szobából kivitték a tűzoltók kiérkezésére, a balmazújvárosi egység a hatékony átszellőztetésre avatkozott be.

 

Fotó: Hajdú KMSZ;Püspökladányi HTP;Nyíradonyi KÖ; Hajdúböszörményi KÖ