Hírek


Álláslehetőség pénzügyi előadói munkakörbe
2019. március 22. 13:25

A Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Gazdasági Igazgatóhelyettesi Szervezet Költségvetési Osztályán pénzügyi előadói munkakör

Forrt a víz a szentesi uszodában az országos úszóversenyen
2019. március 22. 11:21

2016 után idén ismét a szentesi uszodába várták a versenyzőket a tűzoltók országos úszóversenyére. Tizenöt versenyszámban, negyvenhét futamban több mint kétszázharminc sportoló állt rajthoz. Gyors-, hát- és mellúszásban, négy korcsoportban, három különböző távon mérték össze erejüket március 20-án a katasztrófavédelem munkatársai. A BM OKF Országos Úszóbajnokságát a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és az Országos Katasztrófavédelmi Sportegyesület közösen szervezte meg.

A sugárcsövekre volt a legnagyobb szükség tegnap is a megyében
2019. március 22. 10:24

Délelőtt teljes terjedelmében lángolt egy garázs Hajdúszoboszlón. A tűz nem terjedt át a lakóházra. Ezután egy istálló tetőszerkezetét oltották az egységek Debrecenben. Délután pedig nagyrészt szabadtéri tüzekhez vonultak a tűzoltók

Szerdán számos tűz mellett, műszaki beavatkozásra is vonultak a tűzoltók
2019. március 21. 09:43

Szerdán is sokszor vonultak a tűzoltók szabadtéri tűzhöz, ezen kívül közúti balesethez, kéménytűzhöz, segítségnyújtáshoz és állatmentéshez is riasztották az egységeket a megyében.

Nem akar csökkenni a nádas tüzek száma
2019. március 20. 08:11

A megye több pontján lángolt a nádas kedden. A létavértesi önkormányzati tűzoltók mellett, a püspökladányi egység vonult a legtöbbet káresethez tegnap. A debreceni egység pedig kétszer vonult ajtónyitásra idős emberekhez.

Elmúlt nap eseményei Hajdú-Bihar megyében
2019. március 19. 12:16

Egy személygépkocsi és egy motor ütközött össze Debrecenben, a Kishegyesi úton. Napközben számos szabadtéri tűzhöz vonultak hétfőn az egységek. Este Bagamérben egy gödörből emeltek ki kiskutyákat a tűzoltók, amelyeket már nem lehetett megmenteni.

Közbiztonsági referensek értekezlete
2019. március 18. 13:57

Az idei év első koordinációs értekezletét tartották meg Debrecenben. A tavaszi időszak főbb feladatait és problémáit tárgyalták meg a résztvevők. Az éves ütemterv mellett, a szabadtéri égetésről és az iparbiztonságról is szó eset.

Várják a tűzoltók az alkotásokat!
2019. március 18. 12:31

Az előző évek hagyományait követve az Országos Tűzmegelőzési Bizottság 2019-ban is alkotói pályázatot hirdet óvodások és iskolások részére. A műveket május 10-ig kell eljuttatni a megyei, fővárosi katasztrófavédelmi igazgatóságra.