Hírek


Hajnalban a lángokat harcoltak a tűzoltók Bocskaikertben
2019. január 17. 08:58

Tűz volt Bocskaikertben, egy családi ház tetőszerkezete lángolt. Hajdúsámson határában és Hajdúböszörményben is közúti balesethez vonultak a tűzoltók tegnap.

Beavatkozások Debrecenben
2019. január 16. 08:56

A debreceni hivatásos tűzoltóknál szólaltak meg kedden a szirénák. Elsőként a Simonffy utcába vonultak, majd a Kishegyesi úton kellett beavatkozniuk, kora délután pedig a Könyves Tóth Kálmán utcában volt feladatuk az egységeknek.

Idén már háromszázötven lakástűz volt, tizenegy halálos
2019. január 15. 09:12

Még csak két hét telt el az évből, mégis már háromszázötven lakástűzhöz riasztották a tűzoltókat az országban. Télen naponta átlagosan harminc lakástűz keletkezik, aminek az oka az, hogy a hideg időben sokkal többet tartózkodunk otthon, gyakrabban főzünk, és folyamatosan fűtünk.

A hét kisebb tűzesetekkel és műszaki mentésekkel indult
2019. január 15. 08:57

A hivatásos tűzoltók mellett az önkormányzati tűzoltók is vonultak tegnap. A létavértesi és a komádi egységek műszaki beavatkozásokon vettek részt.

Elhunyt a hajdúnánási Molnár Sándor alezredes
2019. január 14. 11:13

Január 11-én életének 76. évben elhunyt Molnár Sándor tűzoltó alezredes. A nyugalmazott tűzoltó 1967 év végén szerelt fel a Hajdúnánási Tűzrendészeti Parancsnokságra.

Változatos beavatkozások jellemezték a hétvégét
2019. január 14. 10:12

Pénteken délután kétszer vonultak a tűzoltók segítségnyújtásra a megyében. Idős emberek otthonaikban rosszul lettek és nem tudták beengedni a mentőszolgálatot az ajtón. Szombaton és vasárnap pedig többször riasztották az egységeket a debreceni Simonffy utca, ahol egy lakatlan házban keletkezett tűz. Ezen kívül eldugult kémények is okoztak gondot a hétvégén.

Újra itt a toborzás. Légy te is tűzoltó!
2019. január 11. 09:53

Idén több időponttal, több helyszínnel várják a tűzoltó jelölteket Hajdú-Bihar megyében. A tavaszi toborzás időszaka már a jövőhéten elkezdődik és március közepéig tart.

Négy beavatkozás volt tegnap a megyében
2019. január 11. 08:50

Nagy mennyiségű hó gyűlt fel Debrecenben, a Rózsa és a Piac utca kereszteződésében, egy épület tetején. Ezután a Dózsa György utcában egy idős ember rosszul lett otthonában, amelyhez vonultak a tűzoltó. A hajdúnánási tűzoltók egy kigyulladt autóhoz vonultak, a püspökladányi egységet pedig kéménytűzhöz riasztották.