Hírek


Fa kivágás, majd késő este lakástűz Ebesen
2019. november 20. 08:04

Kora délután egy megdőlt fenyőfa miatt riasztották a tűzoltókat, késő este pedig egy családi ház lángolt Ebesen, ezért vonultak az egységek. A lángokat elfojtották, a tűzben nem sérült meg senki.

Tegnap Püspökladányban voltak az egységek
2019. november 19. 13:10

Tegnap hajnalban riasztották a Hajdú-Bihar megyei hivatásos tűzoltókat, Püspökladány külterületére a 42-es számú főút mellé. Egy gázfogadó állomásnál, egy földalatti gázvezeték meghasadt, majd a kiáramló gáz begyulladt. A püspökladányi, a berettyóújfalui, a hajdúszoboszlói és a debreceni hivatásos tűzoltók mellett karcagi, szeghalmi és szolnoki hivatásos egységek is segítették a tűz elfojtását.

Hevesi tűzoltók nyerték az erős emberek versenyét
2019. november 19. 13:07

Az BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság pontszerző bajnokságának utolsó fordulójaként rendezték meg a fekvenyomóversenyt november 18-án Székesfehérváron. A viadalon összesen húsz csapat százharmincöt versenyzője mérte össze erejét. A bajnokság legerősebb tűzoltójának a fővárosi Buda Richárd tűzoltó őrmester bizonyult, csapatversenyben Heves megye győzött.

A hétvége nyugodtabban telt
2019. november 18. 14:13

Pénteken fának csapódott egy autó Hajdúszoboszlón, Debrecenben pedig leégett az étel. Nádudvaron füsttel telítődött egy épület. Szombaton fitness teremben keletkezett tűz Debrecenben. Szakolyon tároló lángolt vasárnap.

Vezetékhasadás történt Püspökladány külterületén
2019. november 18. 09:27

Vezetékhasadás történt hajnalban egy gázfogadó állomásnál Püspökladány külterületén, a 42-es főút közelében. A kiáramló gáz meggyulladt és nagy lánggal égett.

Baleset volt tegnap Mikepércsen
2019. november 15. 09:30

Két terepjáró ütközött össze tegnap reggel Mikepércsen, a 47-es számú főúton. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járműveket, majd áramtalanították azokat. A beavatkozás idejére a rendőrség lezárta a fél útpályát. A mentőszolgálat egy embert kórházba szállított.

Teljes terjedelmében lángolt egy autó
2019. november 14. 07:51

Szerda délután a 47-es számú főúton, Debrecenben közelében egy autó kigyulladt. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet. A kisbusz utasai nem sérültek meg.

Mérgező gáz
2019. november 13. 09:10

Kedd este két szén-monoxidos esethez is vonultak a tűzoltók, Berettyóújfaluban időben jelzett az érzékelő, Püspökladányban viszont egy ember lett rosszul, ezután derült ki, hogy mérgező gáz van a levegőben.