Hírek


Egyre többen intézik kéményseprési ügyeiket a világhálón
2018. január 18. 15:18

A katasztrófavédelem tavaly májusban indította útjára a kéményseprőipari honlap online ügyintézési felületét, a tapasztalatok azt mutatják, hogy azóta valamelyest csökkent a központi ügyfélszolgálat leterheltsége. Az elektronikus időpontfoglalás amellett, hogy gyorsabb, a hibalehetőséget is csökkenti.

Sikeresen vizsgáztak a tűzoltók
2018. január 18. 13:26

„A családomban nem volt még tűzoltó…én szeretnénk hagyományt teremteni belőle. A jövőmet mindenképpen ebben a csapatban képzelem el.” mondta el Mizsik Nándor a Tiszavasvári Önkormányzati Tűzoltóság korábbi önkéntes tagja. Ő az egyik a huszonnégy jelentkezőből, aki sikeresen vizsgázott tűzoltóként.

Műszaki beavatkozásokhoz vonultak a debreceni hivatásos tűzoltók szerdán
2018. január 18. 08:07

Egy földszintes családi ház ereszalj deszkájánál a téglasor meglazult, a tűzoltók kéziszerszámokkal eltávolították. A Dóczy József utca és Békessy Béla utca kereszteződésében két személygépkocsi ütközött össze.

Kedden kigyulladt egy melléképület és közúti balesetekhez vonultak a tűzoltók
2018. január 17. 10:19

Tegnap kora reggel Hajdúböszörménybe, a Mészáros Lőrinc utcába riasztották a hajdúböszörményi és a debreceni hivatásos tűzoltókat. Vámospércs közelében egy személygépkocsi az útról lesodródott, majd hasonló baleset történt késő délután Bagamér és Vámospércs között.

Közúti balesetek hétfőn
2018. január 16. 09:35

Hétfő délután Nyírábrány közelében a 48-as főút huszonhatodik kilométerszelvényénél egy személygépkocsi árokba sodródott. A jármű vezetője a helyszínen életét vesztette. Árokba borult egy autó hétfő délután Debrecen közelében is a 471-es számú út, ötödik kilométerszelvényénél.

Ne használjuk szemetesnek a kandallót!
2018. január 15. 10:01

A tűzre dobott háztartási hulladékok azon túl, hogy nagymértékben szennyezik a környezetünket és károsítják egészségünket, könnyen életveszélyes állapotokat idézhetnek elő otthonunkban. Környezetünk védelme, egészségünk megóvása és a biztonságos fűtés érdekében kiemelkedő jelentőségű, hogy csak a tüzelőberendezésünkhöz használható tüzelőanyagokkal fűtsünk, a kémények ellenőrzését és tisztítását pedig szakemberrel végeztessük el.

Kigyulladt autó szombaton, majd több közúti baleset a havazás miatt
2018. január 15. 09:17

Egy személygépkocsi teljes terjedelmében égett szombaton délelőtt Debrecenben, a Bojtorján utcában. Két személygépkocsi ütközött össze szombat késő délután Hajdúszoboszló közelében a 4-es számú út, kétszázhetedik kilométerszelvényénél. Vasárnap kora délután Debrecenben, a Menyhárt József téren egy harmadik emeleti lakásban leégett az étel.

A hajdúnánási tűzoltók középpontban
2018. január 15. 07:50

Pénteken, január 12-én pályaorientációs nap keretében a Szent Bazil Görögkatolikus Általános Iskolában jártak a hajdúnánási hivatásos tűzoltók.