Hírek


Sűrű nappal indult a hét a tűzoltóknak
2019. október 08. 08:01
Hétfő hajnalban egy ház nappalijában bútorok gyulladtak ki Püspökladányban. Ezután a 4-es számú főúton egy kamion és egy személygépkocsi ütközött össze. Vakolat hullott le Debrecen belvárosában. Nyírábrányban késő este kéménytűzhöz.

Hétfő hajnalban egy ház nappalijában bútorok gyulladtak ki Püspökladányban, az István király utcában. A püspökladányi hivatásos tűzoltók vonultak, akik két vízsugárral oltották el a tüzet. A házban két ember tartózkodott, ők nem sérültek meg, de ideiglenesen rokonokhoz költöztek.

Püspökladány közelében a 4-es számú főúton egy kamion és egy személygépkocsi ütközött össze. A püspökladányi hivatásos tűzoltók az áramtalanítást végezték el és a kamion vezetőjét kiszabadították az összeroncsolódott fülkéből. A mentőszolgálat a járművek vezetőit kórházba szállította.

Debrecenben, a Simonffy utcában egy társasház első emeletén a külső falon a vakolat meglazult, egy része lehullott és a gyalogos forgalmat veszélyeztette hétfő délelőtt. A debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották, akik kihúzós létra segítségével eltávolították a meglazult elemeket.

Egy nagy fa egyik ága lehasadt tegnap délelőtt a debreceni Tessedik Sámuel utcában. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói kihúzós létrán át kézi erővel letávolították az ágat.

Késő este Nyírábrányban, a Vámospércsi utcában egy kéménytűzhöz vonultak a nyíradonyi hivatásos tűzoltók. Egy családi ház kéményében lerakódott korom beizzott. Az egység kéziszerszámok segítségével eltávolították az izzó részeket.

Fotós: Debreceni HTP, Püspökladányi HTP

 

Kapcsolódó képek:

Sűrű nappal indult a hét a tűzoltóknak Sűrű nappal indult a hét a tűzoltóknak Sűrű nappal indult a hét a tűzoltóknak
>>> További képek a galériában <<<