Hírek


Több tűzeset is volt tegnap a megyében
2019. október 04. 07:51
Debrecenben, egy melléképület gyulladt ki, majd a tűz a szomszédba is átterjedt. Este Hajdúböszörményben egy konyha égett, Hajdúszováton pedig egy lakatlan ház és a hozzá épült melléképület lángolt.

Két személygépkocsi ütközött össze a 4-es számú úton Debrecen külterületén. A megyeszékhely hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járműveket, majd áramtalanították azokat. A mentőszolgálat a helyszínről négy embert kórházba szállított.

Tizenöt méteres fa dőlt az úttestre Debrecenben, a Kéknyelű és Szömörce utca kereszteződésében. A debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel avatkoztak be.

Kora este Debrecenben, a Dobó utcában egy melléképület gyulladt ki, majd a tűz átterjedt a szomszédos melléképület tetőszerkezetére is. A megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották, akik két vízsugárral oltották el a tüzet.

Egy ház konyhájában a berendezési tárgyak égtek Hajdúböszörményben, az Arad utcában. Este vonultak a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók, akik egy vízsugárral fékezték meg a lángokat. Az eset során nem sérült meg senki.

Késő este egy lakatlan ház és a hozzá épített melléképület égett teljes terjedelmében Hajdúszováton, a Báthory István utcába. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltókat riasztották, akik két vízsugárral oltották el a tüzet.

Fotós: Debreceni HTP, Hajdúböszörményi KÖ, Hajdúszoboszlói KÖ

 

Kapcsolódó képek:

Több tűzeset is volt tegnap a megyében Több tűzeset is volt tegnap a megyében Több tűzeset is volt tegnap a megyében
>>> További képek a galériában <<<