Hírek


Hajnali tűz és közlekedési balesetek
2019. október 03. 07:52
Bocskaikertben, a Teleki úton egy családi ház tetőszerkezete égett szerda hajnalban. Az ház lakói oltották el a tüzet. Tégláson, és Hajdúböszörmény közelében balesethez riasztották az egységeket.

Bocskaikertben, a Teleki úton egy családi ház tetőszerkezete égett szerda hajnalban. A tüzet az ott lakók eloltották, így a debreceni hivatásos tűzoltók a tetőszerkezet átvizsgálását és az utómunkálatokat végezték el kéziszerszámokkal és hőkamerával.

Egy személyautó az árokba hajtott és villanyoszlopnak ütközött szerda délután Hajdúböszörmény külterületén. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók elvégezték az áramtalanítást. A mentőszolgálat az autó vezetőjét kórházba szállította.

Két hektáros területen foltokban égett a nádas Egyek külterületén tegnap délután. Az egyeki önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik kéziszerszámokkal és egy vízsugárral oltották el a lángokat.

Téglás külterületén a 4-es számú főúton két személygépkocsi ütközött össze. Egy harmadik autó az ütközés elkerülése érdekében az árokba hajtott. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járműveket és áramtalanították azokat.

Fotós: Debreceni HTP, Hajdúböszörményi KÖ

 

Kapcsolódó képek:

Hajnali tűz és közlekedési balesetek Hajnali tűz és közlekedési balesetek Hajnali tűz és közlekedési balesetek