Hírek


Szombat és vasárnap rövid eseményei
2019. augusztus 12. 07:42
Szombaton egy melléképület tetőszerkezete kapott lángra a püspökladányi Kalapács utcában. Vasárnap Berettyóújfalu külterületén a szemét égett. Ezen kívül kisebb műszaki beavatkozásokra vonultak az egységek.

Szombat délelőtt egy melléképület tetőszerkezete kapott lángra a püspökladányi Kalapács utcában. A város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik három vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a tüzet, amely további épületeket veszélyeztetett. A helyszínről a mentőszolgálat egy embert kórházba szállított. 

Egy romos épület berendezési tárgyai égtek tegnap Tiszavasváriban, a Víg utcában. A hajdúnánási hivatásos és a tiszavasvári önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet.

Vasárnap egy tizenöt méteres fa megdőlt a debreceni Vidámpark bejáratánál. a gyalogos és a közúti forgalmat veszélyeztette. A debreceni hivatásos tűzoltók vonultak, akik motoros láncfűrésszel vágták ki a fát.

Délután Berettyóújfalu külterületén a 47-es számú főút mellett ötven négyzetméteren a szemét égett. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltókat három vízsugárral határolták körbe a tüzet és fojtották el a lángokat.

Kabán, a Rákóczi Ferenc úton egy személyautó árokba hajtott vasárnap délután. A kabai önkéntes tűzoltók vonultak akik a járművet átvizsgálták, majd áramtalanították azt. Az autóban öten utaztak, senki sem sérült meg.

Fotós: Berettyóújfalui HTP, Püspökladányi HTP, Hajdúnánási HTP

 

Kapcsolódó képek:

Szombat és vasárnap rövid eseményei Szombat és vasárnap rövid eseményei Szombat és vasárnap rövid eseményei
>>> További képek a galériában <<<