Hírek


Pénteken történt
2019. augusztus 10. 08:18
Két személygépkocsi ütközött össze tegnap Debrecenben. Az egyik autó felborult és egy villanyoszlopot kidöntött, emiatt száz méter hosszan a vezeték leszakadt. Ezen kívül még több közúti balesethez vonultak az egységek.

Két személygépkocsi ütközött össze tegnap Debrecenben, a Gázvezeték utcában. Az egyik autó felborult és egy villanyoszlopot kidöntött, emiatt száz méter hosszan a vezeték leszakadt. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járműveket és áramtalanították azokat. A mentőszolgálat egy sérültet kórházba szállított, az áramszolgáltató szakemberei pedig a vezetéket aznap helyreállították.   

Két személygépkocsi és egy motor ütközött össze a debreceni Rakovszky Dániel utcában. A megyeszékhely hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket és az üzemanyagfolyást megszüntették.

Ismét ömlött a víz egy lakásból Debrecenben. A megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották a Csapó utcába, ahol egy tizedik emeleti lakásban folyt a víz és leáztatta az alatta lévő lakást. A tűzoltók egy gépezetes tolólétrán át bejutottak az erkélyen keresztül az üres lakásba és elzárták a vizet. 

Ezer négyzetméteres területen égett a hulladék péntek délután Földes és Tetétlen között. A püspökladányi és a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók több vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.

Trágya égett Ártándon, a 42 számú főútnál, ezért riasztották a berettyóújfalui és a debreceni hivatásos tűzoltókat. A lángok veszélyeztették a kukorica táblákat. Az egységek kéziszerszámokkal és vízsugárral fékezték meg a tüzet.

Kerítésnek ütközött egy autó pénteken kora este Hajdúböszörményben, a Bolyai János utcában. A hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járművet és elvégezték a feszültségmentesítést. Az autó vezetőjét a mentőszolgálat kórházba szállította.

Fotós: Debreceni HTP, Berettyóújfalui HTP, Püspökladányi HTP

 

Kapcsolódó képek:

Pénteken történt Pénteken történt Pénteken történt
>>> További képek a galériában <<<