Hírek


Két baleset, két fa és két tűz csütörtökön
2019. július 19. 08:28
Egy személyautó egy vízelvezető árokba hajtott és az oldalára borult csütörtök hajnalban, Debrecenben. Vonult daru is. Ezen kívül több fát is el kellett távolítani, amelyek veszélyeztették a forgalmat. Két esetben pedig szabadtéri tüzet oltottak el a tűzoltók tegnap.

Egy személyautó egy vízelvezető árokba hajtott és az oldalára borult csütörtök hajnalban, Debrecenben, a Mikepércsi út közelében. A debreceni hivatásos tűzoltók vonultak, akik különleges szer, a daru segítségével emelték a járművet az árokból. A beavatkozást a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. Az autó vezetőjét a mentőszolgálat kórházba szállította.

Kaba közelében a 4-es számú főúton egy teherautó az oldalára borult. A jármű félig az árokban, félig az úttesten volt. A püspökladányi hivatásos és a kabai önkéntes tűzoltókat riasztott. Az egységek átvizsgálták a járművet, majd áramtalanították azt. A balesetben a sofőr nem sérült meg.

Nyolc méteres fa az úttestre dőlt ezzel veszélyeztette a gyalogos és közúti forgalmat Debrecenben, a Móricz Zsigmond utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók a fát eltávolították motoros láncfűrésszel. 

Nyírlugoson, a Bélteki úton egy családi ház kertjében háromszáz négyzetméteren égett a száraz avar. A nyíradonyi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik kiérkezésre a tüzet az ott lévők eloltották, így az egység az utómunkálatokat végezte el.

Tűzhöz vonultak tegnap délután a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók is. Hajdúszováton, a Görgey utcában egy elhagyatott telken keletkezett egy kisebb tűz. A tűzoltók egy vízsugárral fékezték meg a lángokat. 

Tizenhat méteres platánfa kettéhasadt tegnap este a debreceni Gyergyó utcában. A fa egyik ága egy bolt tetejére is rászakadt. A megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották, akik a fát kötélbiztosítással rögzítették és motoros láncfűrésszel eltávolították.

Fotós: Debreceni HTP, Püspökladányi HTP, Nyíradonyi KÖ

 

Kapcsolódó képek:

Két baleset, két fa és két tűz csütörtökön Két baleset, két fa és két tűz csütörtökön Két baleset, két fa és két tűz csütörtökön
>>> További képek a galériában <<<