Hírek


Szerdai események röviden
2019. július 11. 09:18
Tegnap Hosszúpályi közelében és Debrecenbe műszaki beavatkozás miatt vonult az egység. Görbeházán, Hajdúszoboszlón, Balmazújvároson és Hajdúböszörményben pedig tűzoltásra avatkoztak be.

Tegnap kora reggel egy személyautó az árokba hajtott Hosszúpályi külterületén, a 4808-as számú úton. A létavértesi önkormányzati tűzoltók vonultak, akik átvizsgálták a járművet, majd áramtalanították azt. A mentőszolgálat három sérültet kórházba szállított.

Görbeházán, a Kolozsvári utcában árok parton a száraz gaz égett. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók vonultak, akik egy vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be.

Délután Hajdúszoboszlón, a Nyugati-dűlőben egy fenyőfa és a környezetében a gaz égett. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a tüzet az ott lévők eloltották, így az egység az utómunkálatokat végezték el.

Faág szakadt le a debreceni Komlóssy utcában. A gyalogos és a közúti forgalmat veszélyeztette. A debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész segítségével távolították el a faágat.

Hajdúböszörményben, a Külső Debreceni úton tegnap este kigyulladt egy tároló, mellette pedig trágya égett. A tűz egy gázolajtartályt is veszélyeztetett. A hajdúböszörményi és a debreceni hivatásos tűzoltók három vízsugárral fékezték meg a tüzet. 

Este Balmazújvároson, a Bánomkertben öt négyzetméteren égett a gaz. A balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat. 

Fotós: Debrecen HTP, Hajdúnánás HTP, Létavértes ÖTP, Balmazújváros ÖTP

 

Kapcsolódó képek:

Szerdai események röviden Szerdai események röviden Szerdai események röviden
>>> További képek a galériában <<<