Hírek


A püspökladányi, a berettyóújfalui és a hajdúnánási hivatásos tűzoltók vonultak tegnap
2019. július 10. 07:53
Tegnap két közúti balesethez és egy avartűzhöz riasztották a tűzoltókat. Kora reggel két autó ütközött össze, este egy másik jármű borult fel. Délben Derecskén égett az avar.

Két személygépkocsi ütközött össze Püspökladányban, a Bodó utcában tegnap kora reggel. A püspökladányi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik átvizsgálták a járműveket, majd áramtalanították azokat. Az balesetben két ember megsérült ők kórházba kerültek.

Délben hatszáz négyzetméteren égett a száraz avar Derecskén, a Meggyfa utcában. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a tüzet az ott lakó eloltotta. A tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezte meg a lángokat.

Kedd este árokba borult egy személygépkocsi Görbeházán, a 35-ös számú főúton. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet.

Fotós: Püspökladányi HTP, Hajdúnánási HTP

 

Kapcsolódó képek:

A püspökladányi, a berettyóújfalui és a hajdúnánási hivatásos tűzoltók vonultak tegnap A püspökladányi, a berettyóújfalui és a hajdúnánási hivatásos tűzoltók vonultak tegnap A püspökladányi, a berettyóújfalui és a hajdúnánási hivatásos tűzoltók vonultak tegnap
>>> További képek a galériában <<<