Hírek


Csendesen indult a hét
2019. július 09. 08:53
A debreceni hivatásos tűzoltók vonultak nagyrészt hétfőn. Avartűznél, műszaki beavatkozásnál és garázs tűznél avatkoztak be. A hajdúböszörmény hivatásos egység pedig egy lehasadt faág miatt vonult.

Tölgy és fenyőerdő aljnövényzete égett tegnap délelőtt a debreceni Haláp tanyán. A debreceni hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt az erdész a tüzet eloltotta, így az egység az utómunkálatokra avatkozott be.
 
Délután Debrecenben, a Nagy Lajos király téren egy társasház egyik erkélyéről a vakolat hullott a mélybe. A gyalogos forgalmat veszélyeztette, ezért a város hivatásos tűzoltói a meglazult részeket csáklyával eltávolították.

Egy akácfa egyik ága leszakadt Hajdúhadházon, a Fényes telepen. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik motoros láncfűrésszel eltávolították az ágat.

Egy családi ház garázsában égett a lámpa Debrecenben, a Lencz utcában. A tulajdonos a tűzoltók kiérkezése előtt a tüzet eloltotta, azonban a füsttől megsérült, ezért a mentőszolgálat kórházba szállította. A debreceni hivatásost egység az épületet átvizsgálta és átszellőztette.

Kora este Debrecenben, a Csapó utcában egy kuka égett, amelyet a járókelők oltották el. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói egy vízsugárral az utómunkálatokat végezték el.

Fotós: Debreceni HTP, Hajdúböszörményi KÖ

 

Kapcsolódó képek:

Csendesen indult a hét Csendesen indult a hét Csendesen indult a hét
>>> További képek a galériában <<<