Hírek


Fák okoztak fennakadást Debrecen több pontján
2019. június 07. 09:46
Debrecen külterületén a 4808-as úton egy fa az úttestre dőlt a Vekeri-tónál. Délután a debreceni Dóczy József utcában dőlt ki egy fa, szintén a megyeszékhely hivatásos tűzoltói vonultak.

Debrecen külterületén a 4808-as úton egy fa az úttestre dőlt a Vekeri-tónál tegnap kora reggel. A debreceni hivatásos tűzoltók távolították el a fát motoros láncfűrésszel.

A debreceni Böszörményi úton két személygépkocsi ütközött össze kora délután. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói vonultak, akik áramtalanították a járműveket. A mentőszolgálat a helyszínről három embert kórházba szállított.

Úttestre dőlt egy tizenöt méteres akácfa tegnap délután Debrecenben, a Dóczy József utcában. A fa lombkoronája egy menetrend szerint közlekedő buszra valamint egy kisbuszra is ráborult. A debreceni hivatásos tűzoltók a lombkoronát megemelték, így a járművek ki tudtak tolatni a fa alól, majd az egység motoros láncfűrész segítségével eltávolította a teljes útzárat képező fát.

Fotós: Debreceni HTP

 

Kapcsolódó képek:

Fák okoztak fennakadást Debrecen több pontján Fák okoztak fennakadást Debrecen több pontján Fák okoztak fennakadást Debrecen több pontján
>>> További képek a galériában <<<