Hírek


Szerdán szabadtéri tüzekhez, és fakivágáshoz vonultak az egységek
2019. április 18. 08:05
Nagyrészt szabadtéri tűzhöz vonultak szerdán a Hajdú-Bihar megyei tűzoltók. Az egységeket Hajdúszovátra, Hajdúhadházra és Hajdúnánásra riasztották. Debrecenben pedig két fát kellett eltávolítani a tűzoltóknak.

Nagyrészt szabadtéri tűzhöz vonultak szerdán a Hajdú-Bihar megyei tűzoltók. Délelőtt Hajdúszovát külterületén tíz négyzetméteren égett a növényi hulladék. A kabai önkéntes és a püspökladányi hivatásos tűzoltók vízsugárral oltották el a lángokat. Délután a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik Hajdúhadházra vonultak. A Földi János utca végében ezer négyzetméteren lángolt a nádas. Kéziszerszámokkal és egy vízsugárral fojtották el a tüzet. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók városuk külterületén avatkoztak be. Kétezer négyzetméteren lángolt a száraz avar. A tűzoltók kéziszerszámok segítségével oltották a tüzet.

Gyalogos és közúti forgalmat is veszélyeztette két fa Debrecenben, ezért a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották. Szerdán az egységek a Monostorpályi úton és a Vág utcában is motoros láncfűrész segítségével távolították el a fákat.

Fotós: Debreceni HTP, Hajdúnánási HTP, Püspökladányi HTP

 

Kapcsolódó képek:

Szerdán szabadtéri tüzekhez, és fakivágáshoz vonultak az egységek Szerdán szabadtéri tüzekhez, és fakivágáshoz vonultak az egységek Szerdán szabadtéri tüzekhez, és fakivágáshoz vonultak az egységek
>>> További képek a galériában <<<