Hírek


A hivatásos tűzoltók mellett az önkéntes tűzoltók is vonultak kedden
2019. április 17. 08:33
Tegnap nagyrészt a debreceni hivatásos tűzoltók vonultak. Szabadtéri tüzek mellett lakástüzekhez és segítségnyújtásra. A hivatásos tűzoltók munkáját a nyírábrányi önkéntes tűzoltók is segítették tegnap.

Kedd délelőtt kétszáz négyzetméteren égett a gaz és a bozótos Nyírábrány közelében. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.  

Délben Debrecenben, a Gyergyó utcában egy hatodik emeleti lakás erkélyén berendezési tárgyak égtek. A debreceni hivatásos tűzoltók puttonyfecskendővel oltották el a tüzet, így az a lakásra nem terjedt át.

Debrecenben, a Cívis utcában egy lakásba kellett bejutniuk a tűzoltóknak. A debreceni egység gépezetes tolólétrán keresztül be tudott menni a lakásba és a sérültet átadta a mentőszolgálatnak.

Egy hektáron égett a száraz avar és a gaz Nyírábrányban, a Rákóczi utcában. A nyírábrányi önkéntes és a debreceni hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal és egy vízsugárral oltották el a tüzet.

Nyírábrányban a 48-as számú főúton foltokban égett a bozótos délután. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók avatkoztak be egy vízsugárral.

Késő délután konyhai tűzben sérültek meg ketten Debrecenben, a Gázvezeték utcában. A családi ház konyhájában az olaj meggyulladt és a lángok átterjedtek a páraelszívóra valamint a konyhaszekrényre is. A debreceni hivatásos tűzoltók kiérkezésre a tüzet eloltották az ott lévők, viszont a forró olajtól megsérültek és sok füstöt lélegeztek be. A tűzoltók az épületet átvizsgálták, de további izzó részeket nem találtak. A mentőszolgálat a két sérültet kórházba szállította.
 

Fotós: Debreceni HTP, Nyíradonyi KÖ

 

Kapcsolódó képek:

A hivatásos tűzoltók mellett az önkéntes tűzoltók is vonultak kedden A hivatásos tűzoltók mellett az önkéntes tűzoltók is vonultak kedden A hivatásos tűzoltók mellett az önkéntes tűzoltók is vonultak kedden
>>> További képek a galériában <<<