Hírek


A tüzek mellett, délután közúti balesethez riasztották a tűzoltókat
2019. április 16. 08:04
Ötven négyzetméteres lakóépület lángolt teljes terjedelmében tegnap kora délután Szentpéterszegen. Ezután több nádas és avar tűzhöz riasztották az egységeket. Délután pedig egy súlyos közúti balesethez vonultak a tűzoltók.

Ötven négyzetméteres lakóépület lángolt teljes terjedelmében tegnap kora délután Szentpéterszegen, a Deák Ferenc utcában. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámokkal fojtották el a lángokat. A mentőszolgálat egy embert kórházba szállított a helyszínről, két ember pedig ideiglenesen rokonokhoz költözött.

Ebes külterületén a 48101-es számú út közelében ezer négyzetméteren a nádas égett. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Trágya égett Hajdúböszörményben, a Külső Szoboszlói úton, a hajdúböszörményi és a debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy vízsugárral avatkoztak be.

Ötezer négyzetméteren lángolt a száraz avar a debreceni Hajnalcsillag utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók vonultak. Egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.

Két hektáron égett a nádas Görbeházán tegnap délután. A hajdúnánási hivatásos egységet riasztották, akik kéziszerszámokkal és egy vízsugárral fékezték meg a tüzet.

Hajdúhadházon, a Keskeny utcában harminc négyzetméteren lángolt a száraz gaz. A debreceni hivatásos tűzoltók vonultak, akik egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Két személygépkocsi ütközött össze tegnap délután Debrecen közelében a 47-es számú úton. Az egyik autóban négyen ültek, ebből ketten kirepültek az ütközés következtében a járműből. Az egyik sérült az autó alá esett, őt a debreceni hivatásos tűzoltók szabadították ki. A másik autó vezetője is megsérült, a roncsba szorult, rajta feszítő-vágó berendezéssel segítettek kijutni a tűzoltók. A mentőszolgálat három embert kórházba szállított. A műszaki mentés idejére a rendőrség lezárta az érintett útszakaszt.

Kora este két hektáron égett a nádas Balmazújváros közelében. Az önkormányzati egység egy vízsugárral oltotta el a tüzet.

Az erdő szélén Berettyóújfaluban, a Hétvezér utca végében húsz négyzetméteren égett az avar. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók egy vízsugárral végezték el a tűzoltást.

Fotós: Debreceni HTP, Hajdúböszörményi KÖ, Hajdúszoboszlói KÖ, Berettyóújfalui HTP, Balmazújvárosi ÖTP

 

Kapcsolódó képek:

A tüzek mellett, délután közúti balesethez riasztották a tűzoltókat A tüzek mellett, délután közúti balesethez riasztották a tűzoltókat A tüzek mellett, délután közúti balesethez riasztották a tűzoltókat
>>> További képek a galériában <<<