Hírek


A hétvégén nagyrészt műszaki beavatkozásokhoz riasztották az egységeket
2019. április 15. 09:04
Egy melléképület tetőszerkezete égett teljes terjedelmében pénteken, Mikepércsen. A tűz átterjedt a lakóépület tetejére is. Szombaton és vasárnap közúti balesethez vonultak a tűzoltók.

Pénteken egy fa és körülötte az aljnövényzet égett Debrecenben, a Déli soron. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Egy melléképület tetőszerkezete égett teljes terjedelmében Mikepércsen, a Sugár utcában. A lángok a lakóház tetőszerkezetére is átterjedtek. A debreceni hivatásos tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották a lángokat, eközben egy gázpalackot is kihoztak a lakóépületből. A házban ketten éltek, egy ember rokonokhoz költözött ideiglenesen, egy idős embert pedig a mentőszolgálat kórházba szállított.

Egy nyírfa veszélyesen megdőlt Debrecenben, az Unokakert utcában. A debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották péntek délután, akik a fát motoros láncfűrésszel kivágták.

Szombat délután Görbeháza külterületén húsz négyzetméteres területen összehordott gallyak égtek. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltókat a polgárőrök riasztották. A tűzoltók egy vízsugárral fojtották el a lángokat.
 
Két autó ütközött össze késő délután Debrecenben, a Segner téren. A megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották, akik a járműveket áramtalanították és a kifolyt hűtőfolyadékot felitatták. A balesetben nem sérült meg senki.

Két személygépkocsi ütközött össze vasárnap délelőtt Debrecenben, a Móric Zsigmond és a Kartács utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A mentőszolgálat két embert kórházba szállított.

Három hetes kis macska beszorult Debrecenben, a Maróthi György utcában egy családi ház előtetőjébe. A debreceni hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal megbontották az előtetőt és az állatot kiszabadították.

Egy személygépkocsi az árokba hajtott vasárnap késő este Létavértes és Monostorpályi között a 4809-es számú úton. Az autó vezetője a helyszínen életét vesztette. A létavértesi önkormányzati tűzoltók a járművet áramtalanították.
 

Fotós: Debreceni HTP

 

Kapcsolódó képek:

A hétvégén nagyrészt műszaki beavatkozásokhoz riasztották az egységeket A hétvégén nagyrészt műszaki beavatkozásokhoz riasztották az egységeket A hétvégén nagyrészt műszaki beavatkozásokhoz riasztották az egységeket
>>> További képek a galériában <<<