Hírek


Ez történt tegnap a megyében
2019. április 11. 09:06
Szabadtéri tűzhöz vonultak a tűzoltók Pocsajon, Sápon és Hosszúpályiban. Délután a debreceni laktanya közelében volt szükség műszaki beavatkozásra. Hajdúszoboszlón pedig egy kigyulladt személyautóhoz riasztották a város tűzoltóit.

Szerdán délelőtt Pocsajon, a Rákóczi utcában nyolcszáz négyzetméteren égett a száraz avar. A létavértesi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be.

A Keleti-Főcsatorna partján foltokban a nádas égett tegnap délután Sáp külterületén. A püspökladányi hivatásos tűzoltók vonultak, akik egy vízsugárral oltották el a lángokat. 

A debreceni laktanya közelébe riasztották a debreceni hivatásos tűzoltókat. Délután egy személygépkocsi kipufogó dobja leszakadt és a mögötte haladó autó alá szorult. Az egység kézi erővel eltávolította az alkatrészt. 

Egy családi ház udvarán lángolt teljes terjedelmében egy személygépkocsi tegnap késő délután Hajdúszoboszlón, az Ádám utcában. A város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik egy vízsugárral oltották el a kigyulladt járművet.

Egy erdő aljnövényzete gyulladt ki tegnap egy hektáros területen Hosszúpályi közelében, a Klapka utca végében. A debreceni hivatásos és a létavértesi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be.

Fotós: Hajdúszoboszlói KÖ, Létavértesi ÖTP

 

Kapcsolódó képek:

Ez történt tegnap a megyében Ez történt tegnap a megyében Ez történt tegnap a megyében
>>> További képek a galériában <<<