Hírek


Kora délután műszaki beavatkozások, délután szabadtéri tüzek
2019. április 10. 08:04
Egy ikerház egyik lakásában egy gázpalack szivárgott Hajdúsámsonban, az Irinyi utcában. Délután két közúti balesethez vonultak a tűzoltók. Majd száraz növényi hulladékot és erdő aljnövényzetét kellett az egységeknek oltania.

Egy ikerház egyik lakásában egy gázpalack szivárgott Hajdúsámsonban, az Irinyi utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók a palackot a ház konyhájából kivitték és védősugár mellett a gázt a szabadba kiengedték. A beavatkozást a Hajdú-Bihar megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította.

Délután két közúti balesethez vonultak a tűzoltók. A létavértesi önkormányzati egységet Bagamérre, a Rákóczi utcába riasztották, ahol egy személygépkocsi kerítésnek ütközött. A tűzoltók átvizsgálták a járművet, majd áramtalanították azt. Az autó vezetőjét a mentőszolgálat kórházba szállította. Debrecenben, a Híd utcában egy kisbusz és egy mikrobusz ütközött össze, a megyeszékhely hivatásos tűzoltói szintén az áramtalanítást végezték el. A balesetben nem sérült meg senki.

Debrecen és Martinka között egy kilométer hosszan peremégéssel lángolt a száraz gaz. A debreceni hivatásos tűzoltók vonultak, akik egy vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a lángokat. 

Ötven négyzetméteren lángolt a gaz és gallyak Létavértesen, a Móricz Zsigmond utcában. A létravértesi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be.

Monostorpályi külterületén egy nyárfa erdő aljnövényzete és az erdő melletti csatorna part lángolt tegnap este. A debreceni hivatásos tűzoltók avatkoztak be egy vízsugárral és kéziszerszámokkal.  

Összehordott csutkahulladék égett Hosszúpályiban, a Nyár utcában. A tűz átterjedt egy istálló tetőszerkezetére is. A debreceni hivatásos és a létavértesi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat. 
 

Fotós: Létavértesi ÖTP

 

Kapcsolódó képek:

Kora délután műszaki beavatkozások, délután szabadtéri tüzek Kora délután műszaki beavatkozások, délután szabadtéri tüzek Kora délután műszaki beavatkozások, délután szabadtéri tüzek