Hírek


Önkéntes tűzoltók is beavatkoztak tegnap
2019. március 14. 09:49
Kigyulladt egy teherautó motortere és utastere délelőtt Nagyrábén a Hajnal utcában. A helyszínre először a nagyrábéi önkéntes tűzoltók érkeztek, akik egy vízsugárral és négy porral oltó készülékkel elfojtották a lángokat.

Szemét égett egy kukában tegnap reggel Debrecenben, a Hatvan utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat. 

Kigyulladt egy teherautó motortere és utastere délelőtt Nagyrábén a Hajnal utcában. A helyszínre először a nagyrábéi önkéntes tűzoltók érkeztek, akik egy vízsugárral és négy porral oltó készülékkel elfojtották a lángokat. A püspökladányi hivatásos tűzoltók kiérkezésüket követően elvégezték az utómunkálatokat. Személyi sérülés nem történt. 

Meglazította a szél egy családi ház tetejét tegnap délelőtt Debrecenben, a Hatvan utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók kihúzós létra segítségével és kézi erővel szüntették meg a veszélyhelyzetet.
 
Mintegy ezer négyzetméteren égett az avar Balmazújváros közelében tegnap délután. A balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet. 

Nádas égett ötszáz négyzetméteren Püspökladány külterületén tegnap délután. A püspökladányi hivatásos tűzoltók egy vízsugár segítségével oltották el a tüzet.

Kidőlt egy fa a debreceni Keresszegi utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel kivágták a fát. 

Harminc négyzetméteres területen az avar lángolt tegnap Hajdúdorogon, a Rákóczi kerten. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet.

Debrecen külterületén a 33-as számú főút mellett a nádas égett. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Hajdúszoboszló külterületén fél hektáron a nádas égett a 4-es számú főút mellett is. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat.

Hajdúsámson-Martinkán ötven négyzetméteren égett a gaz, amelyet a debreceni hivatásos tűzoltók oltottak el.

Nyíracsád külterületén fél hektáron lángolt a nádas. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Ötven négyzetméteren a száraz avar égett Nagykerekiben, a Petőfi utcában. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet.

Fotós: Debreceni HTP, Püspökladányi HTP, Hajdúszoboszló KŐ

 

Kapcsolódó képek:

Önkéntes tűzoltók is beavatkoztak tegnap Önkéntes tűzoltók is beavatkoztak tegnap Önkéntes tűzoltók is beavatkoztak tegnap
>>> További képek a galériában <<<