Hírek


Ismét avartüzek megyeszerte
2019. március 13. 08:30
Számos avartűz volt ismét Hajdú-Bihar megyében tegnap. Összesen tizenkét esetben riasztották a megye tűzoltóit lángoló avar vagy nádas miatt.

Négy személygépkocsi ütközött össze tegnap reggel Debrecenben a Tünde utcában. A ráfutásos balesetben érintett járművekben összesen tizenegyen utaztak, akik közül egy embert a mentőszolgálat kórházba szállított. A debreceni hivatásos tűzoltók elvégezték az autók feszültségmentesítését. A beavatkozás félpályás útzár mellett zajlott.

Egy családi ház és annak melléképülete között felhalmozott autógumik és műanyag csövek kaptak lángra tegnap kora délután Berettyóújfaluban a Babits Mihály utcában. A tüzet a Berettyóújfalui és a Hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók egy vízsugárral eloltották.

Számos avartűz volt ismét Hajdú-Bihar megyében tegnap. Összesen tizenkét esetben riasztották a megye tűzoltóit lángoló avar vagy nádas miatt. Oltották az égő aljnövényzetet Görbeházán, az M35-ös autópálya mellett, Hajdúszovát, Hajdúnánás és Monostorpályi külterületén is. Kaba külterületére pedig a kabai önkéntes tűzoltók vonultak avartűz miatt tegnap este. A tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották a lángokat.

Fotós: Debreceni HTP,Berettyóújfalui HTP;Hajdúnánási HTP;Létavértes ÖTP

 

Kapcsolódó képek:

Ismét avartüzek megyeszerte Ismét avartüzek megyeszerte Ismét avartüzek megyeszerte
>>> További képek a galériában <<<