Hírek


Hajnalban a lángokat harcoltak a tűzoltók Bocskaikertben
2019. január 17. 08:58
Tűz volt Bocskaikertben, egy családi ház tetőszerkezete lángolt. Hajdúsámson határában és Hajdúböszörményben is közúti balesethez vonultak a tűzoltók tegnap.

Egy családi ház tetőszerkezete teljes terjedelmében lángolt szerda hajnalban a Bocskaikertben, a Kulacs úton. A debreceni hivatásos tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat. A házban élők ideiglenesen rokonokhoz költöztek.

Hajdúsámson határában egy személygépkocsi és egy mezőgazdasági vontató ütközött össze tegnap reggel. A debreceni hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A mentőszolgálat az autó vezetőjét kórházba szállította. A traktor vezetője nem sérült meg.

Délután három személygépkocsi ütközött össze Hajdúböszörményben, a Szoboszlói utca és Kemény János körút kereszteződésében. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt az egyik autó sérültjét a mentőszolgálat a rendőrökkel közösen kiszabadították. A tűzoltók a járműveket átvizsgálták és áramtalanították azokat, a műszaki beavatkozásokat a Hajdú-Bihar megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította.

Fotós: Debreceni HTP, Hajdúböszörmény KÖ

 

Kapcsolódó képek:

Hajnalban a lángokat harcoltak a tűzoltók Bocskaikertben Hajnalban a lángokat harcoltak a tűzoltók Bocskaikertben Hajnalban a lángokat harcoltak a tűzoltók Bocskaikertben
>>> További képek a galériában <<<