Hírek


A hét kisebb tűzesetekkel és műszaki mentésekkel indult
2019. január 15. 08:57
A hivatásos tűzoltók mellett az önkormányzati tűzoltók is vonultak tegnap. A létavértesi és a komádi egységek műszaki beavatkozásokon vettek részt.

Hajnalban egy személygépkocsi az árokba csúszott Komádi közelében a 4219-es számú úton. A komádi önkormányzati és a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók drótkötél segítségével kivontatták a járművet, vezetője nem sérült meg.

A létavértesi önkormányzati tűzoltók Bagaméren, a Bocskai utcában, ahol két épület közötti légvezeték az úttest fölé belógott, forgalmi akadályt képezett. A tűzoltók dugólétra keresztül a kábelt eltávolították. 

Tegnap délelőtt egy személygépkocsi csúszott le az útról Komádiban, a Szent István utcában. A komádi önkormányzati tűzoltók kézi-erővel visszatolták az útra a gépjárművet.

Egy idős fa ágai lehasadtak tegnap délután a debreceni Mikes Kelemen utcában. Az ágak parkoló autókat veszélyeztettek. A debreceni hivatásos tűzoltók gépezetes tolólétra segítségével az ágakat eltávolították. 

Kigyulladt egy nagyméretű hűtő tegnap kora délután Hajdúböszörményben, az Ady téren. Az ott lévők áramtalanították a hűtőt a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt. Az egység a hűtőt átvizsgálta és átszellőztette a helyiséget. 

Egy menetrend szerint közlekedő autóbusz hátsó fékbetétje kigyulladt tegnap délután Debrecenben, az Acsádi úton. A buszvezető egy porral oltó készülékkel a tüzet eloltotta. A debreceni hivatásos tűzoltók hőkamera segítségével átvizsgálták a járművet, majd megállapították, hogy a tűz nem terjedt tovább. A közlekedési vállalat a busz utasait továbbszállította egy másik járművel.

Fotós: Debreceni HTP

 

Kapcsolódó képek:

A hét kisebb tűzesetekkel és műszaki mentésekkel indult A hét kisebb tűzesetekkel és műszaki mentésekkel indult A hét kisebb tűzesetekkel és műszaki mentésekkel indult