Hírek


Négy beavatkozás volt tegnap a megyében
2019. január 11. 08:50
Nagy mennyiségű hó gyűlt fel Debrecenben, a Rózsa és a Piac utca kereszteződésében, egy épület tetején. Ezután a Dózsa György utcában egy idős ember rosszul lett otthonában, amelyhez vonultak a tűzoltó. A hajdúnánási tűzoltók egy kigyulladt autóhoz vonultak, a püspökladányi egységet pedig kéménytűzhöz riasztották.

Nagy mennyiségű hó gyűlt fel Debrecenben, a Rózsa és a Piac utca kereszteződésében, egy épület tetején. Délben riasztották a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit, akik kihúzós létrán át csáklyával eltávolították a havat.

Debrecenben, a Dózsa György utcában egy idős ember rosszul lett és nem tudta beengedni otthonába a mentőszolgálatot. A debreceni hivatásos tűzoltók károkozás nélkül bejutottak a lakásba és a sérültet a mentőszolgálatnak átadták.

Egy személygépkocsi égett tegnap Hajdúdorogon, a Keleti utcában. A lángokat a hajdúnánási hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt az ott lévők egy porral-oltó készülékkel és vízzel oltották el. A tűzoltók a járművet átvizsgálták és még egy vízsugárral beavatkoztak. 

Este Sárrétudvariban, a Zöldfa utcában egy családi ház kéményében a korom izzott. A püspökladányi hivatásos tűzoltók tisztító nyíláson keresztül átvizsgálták a kéményt és a lerakódott kormot eltávolították. A ház más módon fűthető maradt.

Fotós: Püspökladányi HTP