Hírek


Kedden történt
2018. december 05. 08:25
Kedden sok riasztásuk volt a Hajdú-Bihar megyei tűzoltóknak, de kiérkezésükkor számos esetről kiderült, hogy a riasztások szerencsére tévesek voltak. Két tűzesetnél viszont szükség volt tűzoltói beavatkozásra.

Kedd délután teljes terjedelmében lángolt egy garázs Monostorpályiban, a Létai utcában. A harminc négyzetméter alapterületű épületben szerszámokat tároltak és egy személygépkocsi is ott parkolt. A debreceni hivatásos és a létavértesi önkormányzati tűzoltók négy vízsugárral fékezték meg a lángokat, majd a tűzoltós közben két gázpalackot is kihoztak a garázsból. A tűzben nem sérült meg senki, a lángok nem terjedtek át a lakóházra. A Hajdú-Bihar megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat tűzeseti helyszíni szemlét folytatott le a beavatkozás után.

Tegnap még egy személygépkocsi lángolt a megyében. Kora este Debrecenben, a Mikepércsi úton egy autókereskedéshez riasztották a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit, akik két vízsugárral oltották el a tüzet. Az eset során nem sérült meg senki.

 

Fotós: Debreceni HTP, Létavértesi ÖTP

 

Kapcsolódó képek:

Kedden történt Kedden történt Kedden történt
>>> További képek a galériában <<<