Hírek


Sok helyre riasztották hétfőn a tűzoltókat
2018. december 04. 09:07
Hosszúpályiban egy ötven négyzetméteres melléképület égett teljes terjedelmében, tegnap délben. Késő este pedig három autó ütközött össze, egy sérültet a tűzoltók vágtak ki a roncsból.

Kéményben a korom égett tegnap reggel Nyíradony-Aradványpusztán, a Szénégető utcán. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók kéménykotróval eltávolították a izzó részeket.

Tizenöt méteres fa veszélyesen megdőlt tegnap Püspökladányban, a Szigetsor utcában. A hajdúszoboszlói és püspökladányi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a fát eltávolították motoros láncfűrésszel. 

Hosszúpályiban, az Árpád utcában egy ötven négyzetméteres melléképület égett teljes terjedelmében, tegnap délben. A létavértesi önkormányzati és a debreceni hivatásos tűzoltók egy-egy vízsugárral a tüzet körülhatárolták, eloltották. A tűzoltók három gázpalackot kihoztak, melyek közül egy felhasadt. Egy ember megsérült a tűzben, őt a mentőszolgálat kórházba szállította.

Szén-monoxid érzékelő riasztott Komádiban, a Munkás utcában. A komádi önkormányzati és a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók vonultak, akik méréseket végeztek a családi házban. A műszerek kimutatták a mérgező gáz jelenlétét a levegőben. A gázszolgáltató a fűtőberendezést lezárta. A mentőszolgálat egy gyermeket és egy felnőttet kórházba szállított. A kórház tájékoztatása szerint a gyermek nem sérült meg, a felnőtt mérgezése viszont enyhe fokú. 

Hétfő este három személygépkocsi ütközött össze a debreceni Kishegyesi utcában. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói egy embert feszítővágó berendezés segítségével szabadítottak ki az egyik összetört autóból. A balesetben öten sérültek meg őket a mentőszolgálat kórházba szállította.
 

Fotós: Debreceni HTP, Létavértesi ÖTP

 

Kapcsolódó képek:

Sok helyre riasztották hétfőn a tűzoltókat Sok helyre riasztották hétfőn a tűzoltókat Sok helyre riasztották hétfőn a tűzoltókat
>>> További képek a galériában <<<