Hírek


Két tűzesethez és két műszaki beavatkozáshoz vonultak a tűzoltók
2018. október 12. 09:20
Biharkeresztesen egy brikett gyártó üzem területén egy csarnok rész gyulladt ki csütörtök hajnalban. A tűz átterjedt a tetőszerkezetre is. Délelőtt egy személygépkocsi motortere gyulladt ki Debrecenben.

Biharkeresztesen egy brikett gyártó üzem területén egy csarnok rész gyulladt ki csütörtök hajnalban. A tűz átterjedt a tetőszerkezetre is. A berettyóújfalui, szeghalmi, hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók három vízsugárral valamint dugólétrán át kéziszerszámokkal fékezték meg a lángokat, így a kétezerhétszáz négyzetméteres épület kis része égett le. Az tűzoltást a Hajdú-Bihar megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította.

Egy személygépkocsi motortere gyulladt ki tegnap délelőtt Debrecenben, a Böszörményi út és Akadémia utca kereszteződésében. A debreceni hivatásos tűzoltók kiérkezésére a tüzet az ott tartózkodók eloltották, az egység a motortér visszahűtését végezte el egy vízsugárral.  Senki sem sérült meg, de anyagi kár keletkezett.

Tizenöt méteres fa egyik ága lehasadt tegnap kora délután a debreceni Faraktár utcában. Az ág a fa alatt parkoló autókat veszélyeztette. A debreceni tűzoltók kézi erővel távolították el az ágat. 

Elesett egy nő egy hajdúszoboszlói hétvégi hát tetőterében, a mentőszolgálat nem tudta a sérültet levinni az emeletről, ezért riasztották a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltókat, csütörtök késő délután. A tűzoltók a fa erkélyt megbontották, majd azon keresztül a a sérültet hordággyal együtt lementették.

Fotós: Berettyóújfalui HTP, Debreceni HTP

 

Kapcsolódó képek:

Két tűzesethez és két műszaki beavatkozáshoz vonultak a tűzoltók Két tűzesethez és két műszaki beavatkozáshoz vonultak a tűzoltók Két tűzesethez és két műszaki beavatkozáshoz vonultak a tűzoltók