Hírek


Megye eseményei kedden
2018. október 10. 09:13
Lovaskocsival ütközött össze egy terepjáró tegnap délután Nyíradony-Tamásipusztán. A kocsit egy ló húzta, aki a szekér alá szorult. Ruhaszárítón lévő ruhák gyulladtak meg kedd délután Hajdúszoboszlón. A tűz átterjedt a szőnyegre és a függönyökre is.

Beszorult a fülkébe annak a kamionnak a vezetője, aki kedd hajnalban Földes közelében a 42-es számú főúton villanyoszlopnak csapódott. Az oszlopot a püspökladányi hivatásos tűzoltóknak motoros láncfűrésszel kellett eltávolítania, így a sofőrt ki tudták szabadítani a kamionból, aki a balesetben nem sérült meg. 

Szemétszállító teherautó fának ütközött délben Debrecenben, a Szávay utcában. A fa lakóépületre dőlt. A debreceni hivatásos tűzoltók gépezetes tolólétrán át kivágták a fát, motoros láncfűrész segítségével. Az érintet épület tetején kisebb anyagi kár keletkezett.

Ruhaszárítón lévő ruhák gyulladtak meg kedd délután Hajdúszoboszlón, egy Ék utcai házban. A tűz átterjedt a szőnyegre és a függönyökre is. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat, majd átszellőztették a szobát. Az eset során nem sérült meg senki, de anyagi kár keletkezett. A tüzet elektromos meghibásodás okozta. 

Lovaskocsival ütközött össze egy terepjáró tegnap délután Nyíradony-Tamásipusztán. A nyíradonyi hivatásos tűzoltókat riasztották a helyszínre, akik az autó áramtalanítása után, megkezdték a műszaki mentést. A kocsi és a terepjáró vezetője megsérült, őket a mentőszolgálat kórházba szállította. A lovaskocsit egy ló húzta, aki a szekér alá szorult. A tűzoltók kéziszerszámokkal szabadították ki az állatot, majd állatorvos megvizsgálta. Az ló olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen el kellett altatni.

Délután a debreceni Fényes udvarban leégett az étel egy ötödik emeleti lakásban. A lakás zárva volt, ezért a debreceni hivatásos tűzoltóknak kéziszerszámokkal kellett az ajtót kinyitni, ezután a lakást átszellőztették. Kisebb anyagi kár keletkezett.
 

Fotós: Debreceni HTP, Püspökladányi HTP, Nyíradonyi KŐ, Hajdúszoboszlói KÖ

 

Kapcsolódó képek:

Megye eseményei kedden Megye eseményei kedden Megye eseményei kedden
>>> További képek a galériában <<<