Hírek


Tűzesetekhez vonultak hétfőn a tűzoltók
2018. október 09. 08:18
Egy platós teherautó motortere égett tegnap délután Kaba közelében. Debrecenben, a Luther utcában egy huszonöt méteres fa megdőlt és a vasúti pályán a felsővezetékhez ért. Balmazújvároson pedig tűzifa égett a családi ház udvarán.

Hétfő hajnalban Debrecenben, a Fényes udvar egy tízemeletes társasház lépcsőházában szórólapok égtek. A debreceni tűzoltók kiérkezésre a tűz elaludt, az épület azonban kismértékben füsttel telítődött. Az egységek az átszellőztetést végezték el.

Körösszegapáti közelében két körbála gyulladt meg az út mellett, a komádi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.

Egy platós teherautó motortere égett tegnap délután Kaba közelében. Az autó vezetője tűzoltó készülékkel a lángokat eloltotta. A kabai önkéntes és a püspökladányi hivatásos tűzoltókat riasztották a helyszínre, akik átvizsgálták a járművet. A tűz nem terjedt át a rakományra. 

Debrecenben, a Luther utcában egy huszonöt méteres fa megdőlt és a vasúti pályán a felsővezetékhez ért. A vezetéktől a fa kigyulladt. A debreceni hivatásos tűzoltók a területet biztosították, a MÁV szakemberei pedig a káreset felszámolást saját eszközökkel végezték el. Az eset a vonatközlekedést nem befolyásolta.

Hétfő este egy balmazújvárosi családi ház udvarán kétszáz kilogramm tűzifa égett. A balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet.

Fotós: Balmazújvárosi ÖTP, Debreceni HTP, Püspökladányi HTP

 

Kapcsolódó képek:

Tűzesetekhez vonultak hétfőn a tűzoltók Tűzesetekhez vonultak hétfőn a tűzoltók Tűzesetekhez vonultak hétfőn a tűzoltók
>>> További képek a galériában <<<