Hírek


Kigyulladt egy melléképület Bodaszőlőn
2018. augusztus 10. 09:08
Teljes terjedelmében égett egy megközelítőleg negyven négyzetméter alapterületű hullámpala melléképület, valamint a benne található berendezési tárgyak Bodaszőlőn, tegnap délután.

Teljes terjedelmében égett egy megközelítőleg negyven négyzetméter alapterületű hullámpala épület, valamint a benne található berendezési tárgyak Bodaszőlőn, tegnap délután. A hajdúböszörményi és debreceni hivatásos tűzoltók két vízsugárral fékezték meg a lángokat. A keletkezett kár jelentős.

Fűzfa ága hasadt le, majd az útra esett tegnap délután Hajdúdorogon a Böszörményi utcában. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel távolították el a fát az útról.

Ételleégés történt Debrecenben a Fényes udvarban. A keletkezett tüzet a tulajdonos a debreceni hivatásos tűzoltók kiérkezéséig eloltotta. A tűzoltók átszellőztették az ingatlant.  Személyi sérülés nem történt.

Egy felnőtt és három gyermek szorult be egy bevásárlóközpont liftjébe tegnap délután Debrecenben. A debreceni hivatásos tűzoltók a liftet kinyitották. Az eset során senki sem sérült meg.

Vakolat és födémgerenda szakadt le egy épületről Debrecenben a Dózsa György utcában. A Berettyóújfalui hivatásos tűzoltók dugólétrán keresztül, csáklyával távolították el a meglazult falmaradványokat. 

Fotós: Debrecen HTP;Hajdúböszörmény KVÖ

 

Kapcsolódó képek:

Kigyulladt egy melléképület Bodaszőlőn Kigyulladt egy melléképület Bodaszőlőn Kigyulladt egy melléképület Bodaszőlőn
>>> További képek a galériában <<<